Briose cu dulceata de visine

de Valclaudia in Prajituri, 2 Oct 2012 | 13620 vizualizari

 

Sincer am vrut sa testez formele pe care le comandasem de la Avon. Si am fost foarte incantata de rezultat....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml lapte rece
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • putin praf de copt
  • cateva lingurite de dulceata si putin zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de visine:

Amestecam ingredientele ca pentru blat, formele le-am uns cu putin ulei pentru ca erau la prima folosire. Am impartit compozitia in cele 12 forme , am adaugat fiecarei briose un mot de dulceata si le-am trimis la copt pentru 15 minute, la 180 grade ( in cuptorul preincalzit).

Au iesit aproape singure din forme, le-am pudrat si le-am servit cu lapte rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

11.10.2012, 20:11

La multi ani cu multa sanatate!!!

Poliana 1

11.10.2012, 22:30

La multi ani Claudia!!!

Bucataras 1

11.10.2012, 23:57

La multi ani, Claudia, tot ce-ti doresti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti